Leveranse

Leveranse

Du er velkommen til å velge vår butikkbutikk, og alle varer du kjøper i butikken vår, blir sendt gratis.

Leverings metode
Vi tilbyr dine pakker gjennom internasjonale budsjetter som UPS, FedEx, DHL, Epack og Hongkong Post. Vi vil velge den mest egnede fraktmetoden basert på bestillingsdestinasjonen din. Siden leveransen er bestilt av et tredjeparts profesjonelt budfirma, må du sørge for at adresseinformasjonen din er detaljert og korrekt.

Vennlig påminnelse: Hvis pakken inneholder for mange produkter, kan vi utstede flere pakker. Vi vil gi deg beskjed via e-post.

leveringstid
Ordren er delt inn i to deler: behandlingstid og leveringstid

Når vi mottar bestillingen, tar det 1-2 virkedager for å sjekke bestillingen din, bekreft betalingen din og bekreft adressen din. Etter at vi har behandlet bestillingen, sender vi en fraktforespørsel til varehuset. Etter å ha mottatt vår leveringsforespørsel, vil vårt varehus utstede bestillingen din i tide basert på bestillingsinformasjonen. Så, hvis bestillingen din fortsatt er på lager, vil bestillingen din bli sendt innen 24 timer.

Hvis varen er tom for lager, vil vi varsle deg via e-post og be om din mening.

Vær oppmerksom på at vi ikke vil behandle bestillingen din i helger eller helligdager. Derfor, vennligst vent ytterligere 1-2 virkedager for å behandle helgebyret.


Så generelt tar standard frakt ca. 5-14 virkedager å fullføre. Forsinket transport tar 3-10 virkedager å fullføre.

Vær oppmerksom på at frakttid kan påvirkes av mange faktorer og kan føre til forsinkelser i mailing. Hvis du ikke klarer å motta pakken innen forventet tid, vennligst gi oss beskjed.

ordresporing
Etter at vi har bestilt bestillingen, vil du motta en e-post med ditt sporingsnummer og nettstedslink. Du kan spore pakken din ved å taste inn et unikt sporingsnummer.
Vær oppmerksom på at hvis du ikke har mottatt en slik epost innen 5 virkedager etter bestillingen din, vennligst kontakt vårt ettersalgsteam. Og oppgi bestillingsnummeret ditt. Vi vil foreta en forespørsel basert på bestillingsnummeret ditt. Generelt vil vi svare deg i sanntid om bestillingsstatus og annen informasjon.