Personvernregler

Personvernregler

Vårt firma samler kundeinformasjon primært for å forbedre din shoppingopplevelse. Denne personvernpolitikken hjelper deg primært til å samle informasjon om deg når du besøker en av våre butikker eller vår nettside, hvordan vi bruker og deler den informasjonen og beskyttelsene vi har for den informasjonen. Kundeinformasjonen som er samlet inn av vårt firma, finnes kun i noen av våre butikker og på vår nettside. Vi respekterer våre kunders personvern, deler aldri dem, og ikke lekk dem til andre organisasjoner!

Vårt selskap samler navigasjonsinformasjon under hver besøkers bruk av vår nettside. Ikke-personlig identifiserbar informasjon kan samles under prosessen med å samle navigasjonsinformasjon. Navigasjonsinformasjon forteller oss om bruk av besøkende på nettstedet vårt, inkludert de mest besøkte områdene på nettstedet vårt eller sist vi besøkte en side på nettstedet vårt. Det forteller også om den tekniske effektiviteten til våre nettsteder og tjenester. Navigasjonsinformasjon hjelper oss med å bedre forstå den besøkendes opplevelse på nettstedet og forbedre opplevelsen ved å gjenkjenne og tilby flere funksjoner, tjenester og produkter som våre besøkende liker.

Informasjon vi samler inn


Når du bestiller eller registrerer på vår nettside, kan du bli bedt om å skrive inn ditt navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer, kredittkortinformasjon eller andre detaljer for å hjelpe deg med å oppleve din opplevelse. Når du registrerer deg på vår nettside, samler vi din informasjon, bestiller, abonnerer på nyhetsbrev, fyller ut et skjema eller fyller inn informasjon på vår nettside.

Vi kan bare få tilgang til / samle inn opplysninger som du frivillig gir til oss via e-post eller annen direkte kontakt. Vi selger eller leier ikke denne informasjonen til noen. Vi vil bruke informasjonen din til å svare på deg og finne ut hvorfor du kontakter oss. Vi deler ikke informasjonen din med noen tredjepart utenfor organisasjonen din, med mindre du oppfyller dine krav, for eksempel en fraktordre. Med mindre du spør oss om ikke, kan vi kontakte deg via e-post i fremtiden for å fortelle deg om spesielle omstendigheter, nye produkter eller tjenester eller endringer i denne personvernreglene.
 
Når du registrerer deg, kan vi bruke informasjonen vi samler inn fra deg for å foreta kjøp, registrere deg for nyhetsbrevet vårt, svare på spørreundersøkelser eller markedsføringskommunikasjon, bla gjennom nettsteder, eller bruk visse andre nettsider på følgende måter:

    Tilpass din erfaring og la oss gi innhold og produkttype som du er mest interessert i.
    Forbedre nettstedet vårt for bedre å betjene deg.
    La oss tjene deg bedre som svar på din kundeserviceforespørsel.
    Administrer konkurranser, kampanjer, undersøkelser eller andre nettsider.
    Behandle transaksjonene dine raskt.
    Send vanlige e-postmeldinger om dine bestillinger eller andre produkter og tjenester, inkludert handlekurver.
    Følg dem etter kommunikasjon (live chat, e-post eller telefon henvendelser)
    Gi deg relevante markedsføringstilbud og informasjon.

Vi tar rimelige skritt for å sikre at din personlige informasjon er nøyaktig, fullstendig og oppdatert. Du har rett til å få tilgang til, rette eller slette personlig informasjon vi samler inn. Du har også rett til å begrense eller motsette seg videre behandling av dine personlige opplysninger når som helst. Du har rett til å motta dine personlige opplysninger i et strukturert og standardformat, og hvis det er teknisk mulig, har du rett til å overføre dine personlige opplysninger direkte til tredjepart. Du kan sende inn en klage til et kompetent databeskyttelsesbyrå angående behandling av dine personlige opplysninger. Vi tar følgende typer sikkerhetstiltak: teknologier og strategier som bruker begrenset tilgang til datasentre, brannmurteknologi og godkjenning av Secure Sockets Layer-sertifikat. Vi utformer nettsteder som bare godtar bestillinger fra nettlesere som godtar informasjonskapsler og tillater kommunikasjon via SSL-teknologi (Secure Sockets Layer). SSL er en krypteringsteknologi som gir sikkerhet når informasjon overføres via Internett. Vi implementerer ovennevnte sikkerhetsregler på denne nettsiden slik at du kan handle trygt på denne nettsiden.